Hjemmelavet kvalitetsmad

LAVET PÅ FRISKE RÅVARER

Festkage i Slagelse

Flotte kager til den store dag​

Vil du gerne have en flot festkage til den store dag? Men har du hverken tiden, lysten eller talentet til at kreere den selv? Så lad os lave den for dig.

Hos Skjoldholm Dinner kan vi eksempelvis lave en festkage overtrukket med fondant og pyntet præcist, som du vil have den.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Og vi synes samtidig, det er både sjovt og udfordrende at lave en helt unik og personlig kage, der rammer plet.

Festkager er in

Flotte festkager er populære som aldrig før. I diverse bageprogrammer ser vi deltagerne kreere de flotteste festkager. Den ene mere kunstfærdig end den anden.

Det har fået mange danskere til at forsøge at gøre både amatørbagerne og de professionelle bagere og konditorer kunsten efter.

Og heldigvis for det. Det er nemlig både hyggeligt og sjovt at bage og kreere flotte kager. På den anden sige finder de fleste dog også hurtigt ud af, at det kan være både temmelig tidskrævende og dyrt at lave de flotte festkager. Derfor tilbyder vi at kreere kagen for dig, så du undgår alt besværet.
 

Kager til enhver smag

En festkage skal dog ikke bare se flot ud. Den skal også smage godt. Hos Skjoldholm Dinner bruger vi derfor kun kvalitetsprodukter, når vi laver din festkage.

Det betyder blandt andet, at vores mousse er lavet af rigtige bær. Det giver nemlig en god og naturlig smag.​

Lad os lave din festkage

Vil du gerne imponere dine gæster med en flot festkage? Så lad os lave den for dig. Vi kan lave en personlig festkage til enhver lejlighed, hvad end det drejer sig om barnedåben, konfirmationen, brylluppet, bryllupsdagen, fødselsdagen, receptionen eller firmafesten.

Fortæl os, hvordan du kunne tænke dig, at din festkage skal se ud – og så laver vi den. Alle udformninger, motiver og temaer er mulige.
 

Kontakt os

Skal vi lave din festkage for dig? Så ring til os på 26 84 25 62 eller udfyld vores kontaktformular.

Fra vores placering i Havrebjerg ved Slagelse kan vi levere til hele Sjælland. Foruden kagen står vi også gerne for resten af cateringen og mad ud af huset til din fest, ligesom vi også tilbyder festudlejning.

Priser fra 50,00 kr pr. person. For en sikkerheds skyld beder vi dig om at bestille senest 10 dage før, du skal bruge kagen.

Kunderne siger

  • God saftig gris, god salat og godt brød, kan ikke finde noget negativt

    MIE ERIKSEN
  • Super god service og klart den bedste helstegte pattegris jeg har fået samt tilbehør

    THOMAS ERIKSEN

CVR: 35391088
KOLDHØJVEJ 4B
4200 SLAGELSE