SlideSUB1

Hjemmelavet kvalitetsmad

Lavet på friske råvarer

Festudlejning2021-02-03T15:20:57+00:00

Festudlejning​ i Slagelse

vi udlejer stort og småt til din fest

Alt til din fest

Står du og skal holde fest i Slagelse, Næstved eller andre steder på Sjælland? Når man har inviteret gæster, kan det ofte være nødvendigt at leje borde, stole og service hos en festudlejning.

Det skyldes, at de færreste har service til meget mere end 12-16 personer, samtidig med at det langt fra er alle, der har ekstra borde og stole til rådighed. Hvis ikke man har mulighed for at låne hos familie eller venner, er det derfor nødvendigt med en festudlejning.

Derfor tilbyder vi hos Skjoldholm Dinner foruden catering og mad ud af huset også festudlejning, så din fest ikke kommer til at mangle noget. Og så alle gæster kan sidde og spise samtidigt.

Alt til din borddækning

Foruden de grundlæggende ting som borde, stole, og service, udlejer vi endvidere alt der er nødvendigt for at servere maden, som eksempelvis stålskåle, fade og termokander.

Vi udlejer endvidere også både sølvlysestager, vaser, samt duge og servietter, så du kan få et flot og veldækket bord.

Herunder kan du se et udvalg af, hvad vi tilbyder i vores festudlejning. Ønsker du inspiration til din borddækning, kan du envidere få tilsendt vores brochure.

Kontakt os

Har du brug for festudlejning til din fest? Så ring til os på 26 84 25 62 eller udfyld vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp til maden, kan vi også være behjælpelige hermed. Vi tilbyder blandt andet helstegt pattegris, festkage, buffeter og meget mere.

Festudlejning i Slagelse med både borde, stole, service og duge

Pr. del 1,50 kr

Pr. del 3,00 kr

Pr. del 1,00 kr​