Flotte festkager til den store dag​2019-05-06T14:08:22+00:00

Flotte festkager til den store dag​

Vil du gerne have en flot festkage til den store dag – men har du hverken tiden, lysten eller talentet til at kreere den selv – så kontakt Skjoldholm Dinner.

Vi kan lave festkager overtrukket med fondant og pyntet præcist, som du vil have den. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og vi synes, det er både sjovt og udfordrende at lave en helt unik og personlig kage, der rammer plet.

Festkager er in

Flotte festkager er populære som aldrig før. I diverse bageprogrammer ser vi deltagerne kreere de flotteste festkager. Den ene mere kunstfærdig end den anden.

Det har fået mange danskere til at forsøge at gøre både amatørbagerne og de professionelle bagere og konditorer kunsten efter. Og heldigvis for det. For det er både hyggeligt og sjovt at bage og kreere flotte kager. Men det er også temmelig tidskrævende og dyrt, finder de fleste ret hurtigt ud af.

Lad os lave din festkage

Vi kan lave en personlig festkage til enhver lejlighed: Barnedåb, konfirmation, bryllup, bryllupsdag, fødselsdag, reception, firmafest eller enhver anden god lejlighed.

Fortæl os, hvordan du kunne tænke dig, at din kage skal se ud – og så laver vi den. Alle udformninger, motiver og temaer er mulige. Pris fra 45,- kr pr pers.

Kager efter enhver smag og behag

En festkage skal ikke bare se flot ud. Den skal også smage godt. Derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter til vores kager. Vores mousse er for eksempel lavet af rigtige bær. Det giver en god og naturlig smag.​

Vi har udbringning i Slagelse og det øvrige Vestsjælland – Kontakt os for at høre nærmere om udbringning på Sjælland. For en sikkerheds skyld beder vi dig om at bestille senest 10 dage før, du skal bruge kagen.