Hjemmelavet kvalitetsmad

LAVET PÅ FRISKE RÅVARER

Mad ud af huset fra Slagelse

friske råvarer og hjemmelavet mad til alle lejligheder

Hos Skjoldholm Dinner kan vi levere mad ud af huset til enhver lejlighed på hele Sjælland. Uanset om du har brug for mad til festen eller frokostordning til kontoret, står vi klar til at hjælpe dig med levering af mad.

Fokus på kvalitet

Vi anvender altid friske råvarer til al vores take away, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på at få god mad af høj kvalitet. Vi mener nemlig, at god mad starter med friske råvarer.

Derfor anvender vi ikke halvfabrikerede produkter, men laver derimod al vores mad fra bunden, så vi kan sikre, at du altid får god og frisk mad. Det betyder blandt andet, at vi selv står for at bage og sylte.

Sæsonens råvarer

Hos Skjoldholm Dinner anvender vi fortrinsvist danske råvarer. Når det er muligt får vi derfor altid leveret råvarer fra danske producenter og meget gerne lokalt. Det gør vi både af hensyn til miljøet, men også fordi, mindre transporttid også er lig med friskere råvarer.

Derfor er al vores mad ud af huset også inspireret af sæsonens udvalg af råvarer. På den måde sikrer vi, at vi altid kan give dig mad af højst mulige kvalitet.

Vi sætter samtidig en ære i at få det bedste ud af dem, så du altid får den perfekte madoplevelse.

Kontakt os

Skal vi levere mad ud af huset til dig? Så ring til os på 26 84 25 62 eller udfyld vores kontaktformular og fortæl os, hvad du ønsker.

Så sørger vi for, at du får god, hjemmelavet og velsmagende mad uanset anledningen. Fra vores placering på Skjoldholm gård ved Slagelse bringer vi mad ud til hele Sjælland.

Bestil mad til enhver smag

​Du kan herunder se vores menu til mad ud af huset:

Kunderne siger

  • God saftig gris, god salat og godt brød, kan ikke finde noget negativt

    MIE ERIKSEN
  • Super god service og klart den bedste helstegte pattegris jeg har fået samt tilbehør

    THOMAS ERIKSEN

CVR: 35391088
KOLDHØJVEJ 4B
4200 SLAGELSE